Vildholt Ekko

Ekko

Juno fikk løpetid 31. mai og arbeidet med å finne hannhund var allerede godt i gang. Fredag 2. juni ble parring med Ekko godkjent av Carsten Lundhøj i avlsrådet til dansk langhår og av eier Ove Nilsen. 

Lørdag 10.juni reiste vi med Juno fra Evenes via Gardemoen til Billund og videre til Gjerlev. Juno og Ekko var mest interessert i å leke og vi måtte tolmodig inse at Juno nok ikke var klar. Søndag var Juno klar og det ble parring med Vildholdt Ekko etter litt velkomsthilsing og ny parring mandags morgen. Før vi kunne reise hjem hadde Kirsten ordnet med veterinær for oss slik at hundepass, ormekur og papirer var i orden.

Det ble en trivelig helg med hundeprat, grilling på søndagskveld hos Kirsten og Ove og kaffebesøk til venner hvor vi fikk hilse på mor og kullsøster til Ekko.  Stor takk til Kirsten og Ove som sa ja til parring med Ekko (Ghandor). 

13. aug, 2017

Vellykket valping

Søndag 13. august kl 9.45 ble endelig valping. Da hadde vi ventet spent i et par døgn. Juno valpet svært selvstendig og kl 14.00 var hun ferdig. Det ble 2 tisper og 4 hanner som veide fra 350 til 430 gram. Etter en uke er vekten mellom 820 og 930 gram.

Dag 13 etter valping. Alle spiser, sover og vokser.

DK13513/2011 Vildholt Ekko

Oppdaterte resultater/hundedatablad fra oktober 2016

Vilholt Ekko_Stamtavle

Juno med 5 uker gamle valper.

En uke etter valping.

Juno er en god mor.

Tidlig krøkes som god viltfinner skal bli.

Sosialisering og kos.

Utforsker omgivelsene og øver på å kjøre bil.